петок, 5. јуни 2020. Вести денес: 5
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

Ѓорѓиевски: Нека му каже некој на Филипче дека е министер за здравство, а не портпарол на партија а најмалку на Заев

Ѓорѓиевски: Нека му каже некој на Филипче дека е министер за здравство, а не портпарол на партија а најмалку на Заев

Политиканството на Филипче на најјако.

Човекот наместо да се грижи за тоа што состојбите му излегуваат од контрола, се впрегна да се докажува колку тестови има за корона.
Виде шанса за политика и се впрегна во политичко докажување.

Нека му каже некој дека е министер за здравство, а не портпарол на партија а најмалку на Заев, реагира членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ Орце Ѓорѓиевски.

Коронавирус