недела, 1. август 2021. Вести денес: 0
home Вести

Ѓорѓиевски: Изборот е лесен, Заев или Македонија

Ѓорѓиевски: Изборот е лесен, Заев или Македонија

Тргнуваме од Струмица, од жариштето на заевизмот да го поразиме и донесеме победа за обнова на Македонија.

Тргнуваме во една од најважните битки за Македонија и македонскиот народ, за нашата иднина и иднината на нашите, но и неродените деца.

Ова е битка во која ќе се одлучува дали сакаме Македонија да се движи по патот на вистинските вредности или Македонија која, можеби повеќе и да ја немаме.

Во оваа битка сме заедно како и секогаш, ВМРО – ДПМНЕ рамо до рамо со народот и во неа токму ние ќе победиме.

Изборот е лесен: Заев или Македонија.

Јас ја бирам #Македонија!

Фејсбук статус на Орце Ѓорѓиевски.

 

Коронавирус