понеделник, 3. август 2020. Вести денес: 55
home Вести

Ѓорѓиевски: Денови нѐ делат до конечната победа, денови нѐ делат кога заедно ќе го кренеме македонското знаме и ќе прогласиме пад на режимот

Ѓорѓиевски: Денови нѐ делат до конечната победа, денови нѐ делат кога заедно ќе го кренеме македонското знаме и ќе прогласиме пад на режимот

Орце Ѓорѓиевски од ВМРО-ДПМНЕ преку статус на Фејсбук пишува дека денови нѐ делат до конечната победа, денови нѐ делат кога заедно ќе го кренеме македонското знаме и ќе прогласиме пад на режимот.

-Прекрасна и победничка атмосфера во патриотската Ваташа!
Денови нѐ делат до конечната победа, денови нѐ делат кога заедно ќе го кренеме македонското знаме и ќе прогласиме пад на режимот.
Ваташа е спремна, Кавадарци е спремно, Македонија е на готовс!
Доаѓа обнова на #Македонија! 🇲🇰, стои во неговиот пост на Фејсбук.

Прекрасна и победничка атмосфера во патриотската Ваташа!

Денови нѐ делат до конечната победа, денови нѐ делат кога…

Posted by Орце Ѓорѓиевски on Friday, July 3, 2020

Коронавирус