понеделник, 10. август 2020. Вести денес: 157
home Вести

Ѓорѓиев: Оваа моја слика ја користеа додека да си ја остварат целта, денес за нив сум Шуто и Рогато

Ѓорѓиев: Оваа моја слика ја користеа додека да си ја остварат целта, денес за нив сум Шуто и Рогато

„Оваа моја слика се користеше за повикување на граѓани што помасовно да излезат на протести против владеењето на Груевски, откако си ја остварија целта, јас за нив сум Шуто и Рогато, па дури и мамето ќе ми го е*еле, и тоа не само на мене, на повеќето Чесни, Искрени, Храбри и Достоинствени граѓани што помогнавме да дојде на власт СДСМ“, напиша Благојчо Ѓорѓиев!!!

Коронавирус