понеделник, 24. јануари 2022. Вести денес: 60
home Вести

Ѓоргиевски за Мијалков: Во реалноста Мијалков нарачува, извршува, дивее, затоа што ја има закрилата на Заев

Ѓоргиевски за Мијалков: Во реалноста Мијалков нарачува, извршува, дивее, затоа што ја има закрилата на Заев

Веројатно и за ова е крив Христијан Мицкоски.

А што е реалноста?
Во реалноста Мијалков нарачува, извршува, дивее, затоа што ја има закрилата на Заев.

Во меѓувреме се труди и да крои политика по нарачка.

По ниско не може човек да падне!

Коронавирус