понеделник, 14. јуни 2021. Вести денес: 0
home Вести

Ѓорчев: Заевизам – лажење без мерка и усул, ЕУ излезе со прогноза на падот на БДП

Ѓорчев: Заевизам – лажење без мерка и усул, ЕУ излезе со прогноза на падот на БДП

Заевизам – лажење без мерка и усул.
ЕУ излезе со прогноза на падот на БДП:

ЕУ ?? -7,4 %
Германија ?? -6,5%
(таму ни оди 48 % од извозот)
Бугарија ?? -7,2 %
Грција ?? -9,7 %
Словенија ?? -7,0 %
Италија ?? -9,5 %

Македонија ?? -3,4 % ⁉️⁉️⁉️
(според Заев и Нина)

Оставка!! Оставка‼️‼️

ЕУРО 2020

Македонија