вторник, 27. јули 2021. Вести денес: 158
home Вести

Ѓорчев побара оставка поради катастрофата во Штип

Ѓорчев побара оставка поради катастрофата во Штип

Заев: Тече мед и млеко.

Реалност: Река Брегалница, вчера, јуни 2020.

Оставка‼️‼️

Коронавирус