сабота, 28. јануари 2023. Вести денес: 34
home Вести

Ѓорчев: Кај Албанците расте револтот кон владата на Заев и СДСМ, многу им ветија, а ништо не исполнија

Ѓорчев: Кај Албанците расте револтот кон владата на Заев и СДСМ, многу им ветија, а ништо не исполнија

Зулфи од Норово (општина Крушево) е Албанец и активист на ВМРО-ДПМНЕ.

Кај Албанците расте РЕВОЛТОТ кон Владата на Заев и функционерите на СДСМ.

Албанците од Норово беа ЖЕСТОКО излажани од Заев и СДСМ, исто како Албанците низ цела Македонија.

Ветено и ИЗЛАЖАНО од СДСМ во Норово, ова важи за СЕКОЈ град и село во Македонија:

– Пат од Стопанство, преку Алдинци до Норово.

– Повеќе водоводи и канализации.

– Ветени и ИЗЛАЖАНИ еден куп ВРАБОТУВАЊА.

Албанците од Норово и од другите места ќе ги казнат функционерите на СДСМ кои МНОГУ им ветија, а сега НЕ им креваат телефон. Ароганцијата ќе биде казнета.

Новата влада на ВМРО-ДПМНЕ ќе има проекти за СИТЕ граѓани и СИТЕ општини.

Голем поздрав до СИТЕ добри луѓе во Норово и во цела општина Крушево.

Најнови вести