понеделник, 2. август 2021. Вести денес: 59
home Вести

Ѓорчев и Стојаноска во Теарце на средба со граѓани

Ѓорчев и Стојаноска во Теарце на средба со граѓани

Теарце – од врата до врата. Екипа за победа во Тетовско.  Заедно со Дафина Стојаноска, Александар Велјановски, Стојан Тодороски и нашите активисти.

Коронавирус