петок, 14. август 2020. Вести денес: 8
home Вести

„Ги излажаа земјоделците, го излажаа народот за платите, излажаа за СЀ!“

„Ги излажаа земјоделците, го излажаа народот за платите, излажаа за СЀ!“

Излажа за промена на Уставот!
Ги излажаа земјоделците, го излажаа народот за платите, излажаа за СЀ!

#МакедонијаНеЗаборава

Коронавирус