вторник, 27. септември 2022. Вести денес: 0
home Вести

Героски: Кога премиерот бара парламентот да му изгласа доверба, без расправа, тоа се вика дисциплинирање на парламентарното мнозинство

Героски: Кога премиерот бара парламентот да му изгласа доверба, без расправа, тоа се вика дисциплинирање на парламентарното мнозинство

Кога премиерот бара парламентот да му изгласа доверба, без расправа, тоа се вика дисциплинирање на парламентарното мнозинство, коментира новинарот Бранко Героски.

-Во тоа е убавината на демократијата, што би рекол Заев, пишува тој.

Коронавирус