петок, 24. септември 2021. Вести денес: 134
home Вести

Функционери од СДСМ во Прилеп со службено возило делат пакети со храна на граѓаните и со тоа го загрозуваат нивното здравје (ФОТО)

Функционери од СДСМ во Прилеп со службено возило делат пакети со храна на граѓаните и со тоа го загрозуваат нивното здравје (ФОТО)

Раководството на СДСМ заедно со функционерите и директорите секојдневно не ги почитуваат мерките на Владата во Прилеп.

Имено тие ја реализираат акцијата од врата на врата каде делат пакети со службени возила, а со тоа ги изложуваат граѓаните на опасност.

Меѓу нив се и кандидат за пратеник од партијата кој заедно со директор на градинка во Прилеп со службено возило на ЈП комуналец Прилеп вршат транспорт на пакетите со храна.

Коронавирус