петок, 22. јануари 2021. Вести денес: 0
home Вести

ФОТО: Вака се организира „Парада на Гордоста“

ФОТО: Вака се организира „Парада на Гордоста“

‘Парада на Гордоста’ од нашата младост…
Да не дозволиме тој невин слоган биде злоупотребен и искористен како параван за спроведување на една глобална црна агенда за депопулација на населението и бришење на идентитетот на еден мал но горд народ, кој се бори да го сочува тоа што е и треба да биде, сега, секогаш и во вечни векови!
Децата треба да растат со мајка и татко, а сите оние кои имаат поинакви афинитети, склоности или амбиции се слободни во својот избор и никој не ги дискриминира. Никој не ги спречува да продолжат да го прават тоа што ги усреќува и исполнува, но ги замолуваме да не ни го промовираат тоа што ги прави нив среќни како вистинска трајна вредност, затоа што тоа не е ништо помалку од агресија, грубо насилство и погрешна едукација за младите генерации кои треба еден ден да бидат носители на Македонската државност.
Ве молиме да не ни ја вреѓате интелигенцијата и да не навлегувате во нашата интимност!
Ви благодариме однапред.
#МажЖенаДетеВардар #ЖенаМажДетеВардар #ДетеМажЖенаВардар #ДетеЖенаМажВардар #СитеМожниКомбинации

Најнови вести

Коронавирус