четврток, 13. август 2020. Вести денес: 97
Во живо

Прес-конференција на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски

home Вести

ФОТО: Вака изгледа распарталена дипломатија?!

ФОТО: Вака изгледа распарталена дипломатија?!

На кровот на министерството за надворешни работи на Република Македонија во центарот на Скопје, се вее македонско искинато знаме, односно истото го претставува ликот на нашата дипломатија ширум светот, а од самата негрижа на надлежните и од самата фотографија може да се заклучи дека нашата дипломатија е „распарталена“.

Останува надлежните бргу да изреагираат и да го променат истото…

Инаку, ова не е прв ваков случај, каде што македонско знаме распарталено се вее на јарбол.

Коронавирус