четврток, 14. ноември 2019. Вести денес: 0
home Вести

ФОТО: УМС на ВМРО-ДПМНЕ традиционално делеше бадникови гранчиња

ФОТО: УМС на ВМРО-ДПМНЕ традиционално делеше бадникови гранчиња

Членови на УМС на ВМРО-ДПМНЕ денеска на големиот празник Бадник традиционално делеа бадникови гранчиња.

Тие им поделија на верниците бадникови гранчиња и им го честитаа големиот празник.