четврток, 2. декември 2021. Вести денес: 200
home Вести

(ФОТО) СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ BPИЈАТ: ВМРО да сакаше да им направи пoлoшa листа на СДСМ немаше да успее

(ФОТО) СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ BPИЈАТ: ВМРО да сакаше да им направи пoлoшa листа на СДСМ немаше да успее

Социјалните мрежи вријат откако СДСМ ја објави листата на кандидати за пратеници. Листите на СДСМ добија жесток одговор од граѓаните, но она што најмногу го привлече вниманието е следниот коментар „ ВМРО-ДПМНЕ“ да сакаше да им направи полоша листа на СДСМ немаше да успее“.

 

Коронавирус