среда, 3. март 2021. Вести денес: 0
home Вести

ФОТО: Скопје и Тетово утринава најзагадени градови

ФОТО: Скопје и Тетово утринава најзагадени градови

Висока загаденост регистрираат утринава мерните станици во Скопје и Тетово.

Кај Ректорат измерени се 209 ПМ10 честички, во Центар 201 ПМ10 честички, а во Лисиче 167 ПМ10 честички.

Утринава загаденоста во Тетово, според мерните станици е регистрирана на 119 ПМ10 честички.

Коронавирус