среда, 19. јануари 2022. Вести денес: 82
home Вести

(ФОТО) Револтот расте кај граѓаните, исшкртана првата табла со Република Северна Македонија

(ФОТО) Револтот расте кај граѓаните, исшкртана првата табла со Република Северна Македонија

Само што сѐ започна со поставувањето на новите табли со новиот назив на нашата држава, револтот кај граѓаните излезе на виделина, па поставените табли каде што пишуваше Република Северна Македонија беа демолирани. Со црн спреј е исчкртано „Северна“ и напишано „Никогаш Северна“! Граѓаните коментираат дека не ја одобруваат промената на името, и револтот се повеќе ќе расте по секоја поставена табла каде што пишува Република Северна Македонија.

Коронавирус