недела, 28. ноември 2021. Вести денес: 0
home Вести

ФОТО: Разликата очигледна- СДСМ го гледаат 389 лица, Конвенцијата на ВМРО-ДПМНЕ 2,400 граѓани

ФОТО: Разликата очигледна- СДСМ го гледаат 389 лица, Конвенцијата на ВМРО-ДПМНЕ 2,400 граѓани

Разликата е очигледна- лајв стримот на СДСМ го гледаат 389 лица, додека пак Конвенцијата за промоција на кандидатите за пратеници на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата го следат 2,400 граѓани.

Коронавирус