сабота, 27. ноември 2021. Вести денес: 78
home Вести

(ФОТО) Преписка меѓу студент и професорка која ќе ве насмее до солзи

(ФОТО) Преписка меѓу студент и професорка која ќе ве насмее до солзи

На социјалните мрежи осамна фотографија од е-маил комуникација меѓу професорка и студент. Во истата, по повод празникот Прочка, студентот бара од професорката да му прости за тоа што препишувал и да му дозволи да полага во јунска сесија.

Но, не се одело според планот…

Коронавирус