понеделник, 18. октомври 2021. Вести денес: 174
home Вести

ФОТО: Познат идентитетот на девет од загинатите, нека почиваат во мир

ФОТО: Познат идентитетот на девет од загинатите, нека почиваат во мир

Познати се имињата на девет од загинатите во вчерашната трагедија на патот Скопје-Тетово.

ПОЧИВАЈТЕ ВО МИР:

Ајден Исмаили

Зоран Давидовски

Раметула Абдурахими

Јовица Трпевски

Онур Садику

Бесим Камбери

Бобан Аврамовски

Есад Емрули

Павле Костоски

Локални избори 2021