сабота, 19. ноември 2022. Вести денес: 0
home Вести

ФОТО: Пожарникарите од Скопје пристигнаа на помош во Велес

ФОТО: Пожарникарите од Скопје пристигнаа на помош во Велес

Пожарникарите од Скопје во моментов пристигнаа во Велес, бидејќи ситуацијата со пожарот излезе од контрола, па поради ветерот истиот забрзано се шири и постои голема опсаност истиот да зафати голем дел од шумата.

Најнови вести

Коронавирус