четврток, 20. јануари 2022. Вести денес: 118
home Вести

ФОТО: Ова се градовите со најмногу случаи на коронавирус во Македонија

ФОТО: Ова се градовите со најмногу случаи на коронавирус во Македонија

Во Македонија вкупниот број на заболени лица од коронавирус, согласно последно објавените податоци, е 2.610.

Како активни случаи се водат 842 лица. Најголем број заболени лица има во Скопје, Куманово, Тетово, Прилеп, Велес, Штип.

Коронавирус