недела, 31. мај 2020. Вести денес: 27
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

ФОТО: Оливер Спасовски не ги почитува мерките кои тој ги носи

ФОТО: Оливер Спасовски не ги почитува мерките кои тој ги носи

 

Техничкиот премиер Оливер Спасовски кој денес беше во Куманово на средба со граѓани јасно се гледа дека не ги политува владините мерки.

Имено тој на оваа средба не ја почитуваше препораката која неговата влада ја донесе, а тоа е оддржување на минимум 2 метри растојание, како и да нема собирање на повеќе од двајца луѓе.

На фотографијата јасно се гледа дека Спасовски свесно го крши законот и препораките, а со тоа го загрозува и животот на граѓаните.

Коронавирус