понеделник, 1. јуни 2020. Вести денес: 139
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

ФОТО: Мицкоски на прослава на Св.Атанасиј во Љубанци

ФОТО: Мицкоски на прослава на Св.Атанасиј во Љубанци

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски присуствуваше на прославата на Св. Атанасиј во скопско Љубанци.

На настанoт присуствувале рекордни повеќе од 500 гости.

Пораката е единствена: ЕДЕН НАРОД, ЕДНА ЗЕМЈА, ЕДНА ВЕРА-МАКЕДОНИЈА!

Коронавирус