недела, 31. мај 2020. Вести денес: 26
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

ФОТО КУРИР: Бутел под полициска опсада

ФОТО КУРИР: Бутел под полициска опсада

 

Скопската населба Бутел во моментов е под полициска опсада, припадници на униформираната полиција и на специјалните полициски структури во голем број се наоѓаат во оваа скопска населба.

Уиците се целосно блокирани, а граѓаните вознемирени.

Коронавирус