вторник, 14. јули 2020. Вести денес: 45
home Вести

ФОТО: Километарска колона од Стража за накај Гостивар

ФОТО: Километарска колона од Стража за накај Гостивар

На патниот правец Кичево – Гостивар, поточно на превојот стража се создаде километарска колона што предизвика голем застој во сообраќајот.

Причината поради кој дошло до застојот е најверојатно продолжениот викенд и убавото време кое што оние кои имаа можност решија да се одморат во балканскиот Ерусалим, а денеска се враќаат назад во родните краеви.