недела, 31. мај 2020. Вести денес: 26
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

ФОТО: Идентитетот бетон или сепак НЕ

ФОТО: Идентитетот бетон или сепак НЕ

Една слика, илјада зборови, оваа фотографија ќе ви покаже дали идентитетот наш е бетон како што не уверуваше Зоран Заев или работите се поразлични.

Проценете сами:

Коронавирус