сабота, 23. септември 2023. Вести денес: 44
home Вести

ФОТО: Ѓорче Петров е спремно за Обнова на Македонија

ФОТО: Ѓорче Петров е спремно за Обнова на Македонија

Граѓанска средба на советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во населеното место Мире Ацев, граѓаните укажаа на многу проблеми како инфраструктурни така и општествени, се пожалија на игнориранскиот однос од надлежните во општината, а особено од градоначалникот, стои на фејсбук страната на ОК Ѓорче Петров на ВМРО-ДПМНЕ.

-ВМРО – ДПМНЕ ќе понуди решение на овие проблеми и заедно со граѓаните ќе ги надминат овие потешкотии. Ѓорче Петров е спремно за Обнова на Македонија.