четврток, 13. мај 2021. Вести денес: 123
home Вести

ФОТО: Еве што добиваат учениците за домашна задача- БРАВО за македонскиот образовен систем

ФОТО: Еве што добиваат учениците за домашна задача- БРАВО за македонскиот образовен систем

Оваа фотографија говори многу за образованието во Македонија.

-Син ми, 2 одделение, го доби ова за домашна задача. БРАВО за македонскиот образовен систем!, пишува родителот кој ја објави фотографијата.

Коронавирус