вторник, 30. ноември 2021. Вести денес: 106
home Вести

ФОТО: Еколошка катастрофа на Матка

ФОТО: Еколошка катастрофа на Матка

Еколошка катастрофа, од Матка 2 (Св. Петка) не се испушта вода према Матка, се вели во Фејсбук статусот на Fly Fishing Club Matka.

Коронавирус