сабота, 22. јануари 2022. Вести денес: 2
home Вести

ФОТО ДОКАЗ: Стево Пендаровски повторно излажа

ФОТО ДОКАЗ: Стево Пендаровски повторно излажа

ДЕМАНТ!

Почитувани наши следбеници и поддржувачи. Уште еднаш сакаме да го истакнеме нашиот концепт надвор од класичната политичка кампања, односно нашиот неутрален пристап при претставувањето на другата страна на политиката. Во таа насока СЕ ОГРАДУВАМЕ од сите политички контексти и поврзување со политички субјекти.
Воедно, како одговор на одредени обвинувања на наша сметка, во прилог ги приложуваме поканите за интервју упатени до сите претседателски кандидати.
На крајот истакнуваме дека и покрај се, ние сме отворени за соработка, а поканата за креативна средба со професорот Стево Пендаровски сеуште е отворена.

КРЕАТИВНОСТ, НАУКА, УМЕТНОСТ, ФИЛОЗОФИЈА, КУЛТУРА. ТОА СЕ НАШИТЕ ВРЕДНОСТИ!

Коронавирус