вторник, 25. јануари 2022. Вести денес: 1
home Вести

ФОТО: Детална временска прогноза за ноември- еве што нѐ очекува…

ФОТО: Детална временска прогноза за ноември- еве што нѐ очекува…

Уште неколку дена остануваат од месец октомври, и да навлеземе во претпоследниот месец во годината. Месец октомври беше доста топол, вистински есенски месец. Но, метеoролозите не го предвидуваат истото и за месец ноември.

Иако првиот ноемвриски ден ќе започне со висока температура и сонце, веќе од наредните денови се очекуваат значително пониски дневни, но и утрински температури.

Речиси цел месец ноември ќе има минимални, минусни температури, а дневната нема да достигне над 10 степени.

Во овој месец се очекува и снег.

Аccuweather ја објавува временската прогноза за цел месец ноември:

Коронавирус