четврток, 23. септември 2021. Вести денес: 119
home Вести

ФОТО: Бутелчани ги затворија дуќаните и отидоа да го гледаат Дејан Георгиевски

ФОТО: Бутелчани ги затворија дуќаните и отидоа да го гледаат Дејан Георгиевски

Општина Бутел е на нозе за Дејан Георгиевски. Неговата историска битка во финале вредна златен медал на игрите во Токио, ќе се гледа организирано во холот на основното училиште Климент Охридски.

Коронавирус