понеделник, 8. март 2021. Вести денес: 6
home Вести

Филипче изгледа пак лаже: Од АСМЛ тврдат дека инекции од типот на Clexane и Fraxiparine во аптеките нема!

Филипче изгледа пак лаже: Од АСМЛ тврдат дека инекции од типот на Clexane и Fraxiparine во аптеките нема!

Ги повикуваме новинарите да истражат во кои аптеки може да се набави готова инекција од типот на Clexane, Fraxiparine?

Ние тврдиме дека нема, велат преку статус на социјалната мрежа на Фејсбук од Асоцијација на специјализанти и млади лекари-АСМЛ.

Коронавирус