вторник, 29. септември 2020. Вести денес: 169
home Вести

Фатмир Исени назначен за директор на Инспекторатот за употреба на јазиците

Фатмир Исени назначен за директор на Инспекторатот за употреба на јазиците

Владата го назначи Фатмир Исени за директор на Инспекторатот за употребата на јазиците.

Ваква одлука беше донесена синоќа на 175-та седница.

Истовремено Буран Сулејмани беше назначен за заменик директор на Дирекцијата за безбедност на класифицирани информации.

Коронавирус