петок, 29. јули 2022. Вести денес: 0
home Вести

Европски оглас за вработување: Министерот за култура ќе го советува екомонист без искуство

Европски оглас за вработување: Министерот за култура ќе го советува екомонист без искуство

Министерството за култура вработува советник за економски прашања. Во време кога културата ни е на очајно ниво, додека пари се кратат од онаму каде се најпотребни, некој навистина треба да го советува министерот.

Но, кога ќе ги погледнете општите услови во огласот ќе забележите дека министерството не бара човек кој навистина ќе работи како што треба и правилно ќе советува, туку изгледа некои други услови ќе пресудат кој ќе седне на тоа столче.

Министерството за култура бара советник за министерот, но без искуство!

Коронавирус