сабота, 19. ноември 2022. Вести денес: 73
home Вести

Ерџан Демир објави снимка на Фејсбук како се малтретираат Ромите

Ерџан Демир објави снимка на Фејсбук како се малтретираат Ромите

Да не се чудиме, се е можно кога диригенската палка во МВР е во СДС. Ова е резултат на ПРОФЕСИОНАЛНАТА селекција на кандидати во МВР, за секого има место во МВР но за Ромите НЕ.

До кога вака МВР ќе се однесува со ромите, покажувајки сила во присуст во на дете, навреда со пцовки и што ли уште не. Да се преиспита случајот, да се види кој е Насилников на видеото, доколку е слушбеник во МВР да се води соодветна постапка против него.

Случајов не смее да заврши по тепих.

Најнови вести

Коронавирус