недела, 17. јануари 2021. Вести денес: 31
home Вести

Елез Елези, директор на Центарот за поштенски комуникации: Аманетот на мачениците на УЧК диши во државните институции

Елез Елези, директор на Центарот за поштенски комуникации: Аманетот на мачениците на УЧК диши во државните институции

„Граѓаните треба да имаат целосна доверба во Пошти на Северна Македонија, бидејќи со новата апликација која е во согласност со стандардите што се применуваат во земјите на Европската унија, пратките на граѓаните максимално се обезбедуваат”, вели директорот на Поштенскиот центар за комуникации Елез Елези.

-Во Поштенскиот центар за комуникација, застапеноста на Албанците е над 30%, додека Албанците на раководни позиции се застапени со 50%, пренесува bashke.tv.

„Директорот на Поштенскиот центар за комуникации, Елез Елези, како член на семејството на мачениците на УЧК, вели дека амнетот на претставниците на УЧК сега дише во сите државни институции во Македонија“-пишува порталот.

Коронавирус