вторник, 28. март 2023. Вести денес: 100
home Вести

(ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) Хајката продолжува: Полицијата го тресеше возилото на Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ Игор Јанушев

(ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) Хајката продолжува: Полицијата го тресеше возилото на Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ Игор Јанушев

Полицијата откако не го најде Никола Груевски во неговиот дом, се упати во седиштето на ВМРО ДПМНЕ.

Во моментов полициски службеници ги проверуваат колите кои излегуваат од подземниот паркинг на ВМРО-ДПМНЕ.

Во едно од возилата се наоѓаше и Генералниот секретар на партијата Игор Јанушев.

Курир ексклузивно ја ибјавува снимката од претресот на возилото на Генералниот секретар Игор Јанушев.

loading...