понеделник, 17. јануари 2022. Вести денес: 119
home Вести

Економскиот директор на детската клиника се разболе од морбили- епидемијата се шири

Економскиот директор на детската клиника се разболе од морбили- епидемијата се шири

И економскиот директор на детската клиника е на боледување затоа што се заразил со морбили. Покрај директорот Ридван Ибраими, уште три медицински сестри на клиниката исто така се разболеле од морбили, ни потврди директорката Катерина Ставриќ. Сите биле вакцинирани, но сега имаат морбили по допир со пациенти иако тоа не може со сигурност да се каже за економскиот директор кој пак работи само во финансискиот дел, јавува Телма.

 

Коронавирус