среда, 17. јули 2019. Вести денес: 69
home Вести

Ејуп Рустеми е нов директор на Македонски пошти

Ејуп Рустеми е нов директор на Македонски пошти

Ејуп Рустеми е именуван за нов директор на Македонски пошти на денешната седница на Владата.

Досегашниот директор на Македонски пошти Фадис Реџепи е разрешен од оваа должност заради завршување на неговиот мандат, информира владината прес-служба.