петок, 20. мај 2022. Вести денес: 149
home Вести

Ефтимов: Завршува времето на криминал, рекет и лажни ветувања, ВМРО- ДПМНЕ победува на изборите на 12. април

Ефтимов: Завршува времето на криминал, рекет и лажни ветувања, ВМРО- ДПМНЕ победува на изборите на 12. април

Обновата пред Вашиот дом – акцијата на ВМРО- ДПМНЕ денеска продолжува во Дојран, Црничани, Фурка и Николиќ. Насекаде пречекани со добро. Отворени порти и срца на сите што ги посетуваме со цел да разговараме за состојбите, да ги слушнеме проблемите и да размениме идеи, вели членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ Дајанчо Ефтимов.

-Завршува времето на криминал, рекет и лажни ветувања.ВМРО- ДПМНЕ победува на изборите на 12ти Април и започнува обновата на родните места и татковината Македонија, пишува тој на Фејсбук.

Најнови вести

Коронавирус