среда, 3. март 2021. Вести денес: 58
home Вести

Ефтимов: Народот нема да ги прости криминалите, рекетите и лажните ветувања

Ефтимов: Народот нема да ги прости криминалите, рекетите и лажните ветувања
Обновата пред Вашиот дом – денеска започна нашата акција за посета на секој дом, на секое населено место и средба со секој кој мисли добро на татковината.

Дедино, Габревци и Конче денеска ги отворија домашните порти и граѓаните не пречекаа со расширени раце како што се пречекува добра вест – ќе биде добро за Македонија !

Секој ги кажува своите проблеми, секој предлага свои идеи и решенија и, знаејќи дека сме дојдени со добра намера – искрено ни посакува успех!

Народот нема да ги прости криминалите, рекетите и лажните ветувања!
ВМРО- ДПМНЕ победува на изборите на 12ти Април.

А потоа, сите заедно ќе ја обновиме општината, ќе ја обновиме државата, напиша на својот Фејсбук профил Дејанчо Ефтимов од ВМРО-ДПМНЕ.

Коронавирус