четврток, 4. јуни 2020. Вести денес: 43
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

Една жена ветува промена, таа е лицето на вистината, заштитник на граѓаните: Моќно видео за претседателската кандидатка Силјановска Давкова

Една жена ветува промена, таа е лицето на вистината, заштитник на граѓаните: Моќно видео за претседателската кандидатка Силјановска Давкова

За право и правда во Македонија. Граѓаните не и веруваат на власта. Нема правда, ниту пак има мир. Една жена ветува промена. Таа е лицето на вистината, заштитничка на граѓаните. Ја сака Македонија – ова се дел од пораките содржани во моќното видео кое ја преставува претседателската кандидатка Гордана Силјановска Давкова.

Коронавирус