вторник, 18. јануари 2022. Вести денес: 63
home Вести

Една недела ни трага ни глас од Никола Милев – излегол од дома на полноќ и не се вратил, еве што вели семејството за него

Една недела ни трага ни глас од Никола Милев – излегол од дома на полноќ и не се вратил, еве што вели семејството за него

Една недела откако е пријавен за исчезнат 27 годишниот Никола Милев од Радовиш кој престојувал во Струмица. Неговата фамилија вели дека се работи за доста мирна личност која досега нема направено ниту еден проблем.

Милев привремено престојувал во станот на неговата сестра која исто така работи во Струмица. Минатиот четврток околу 00:00 излегол од станот и му се губи секаква трага.

Коронавирус