среда, 12. август 2020. Вести денес: 181
home Вести

„ЕДИНСТВО НА ЗАЕДНИЦИТЕ“ ги повикуваат граѓаните да го остварат своето право на глас на 15 јули!

„ЕДИНСТВО НА ЗАЕДНИЦИТЕ“ ги повикуваат граѓаните да го остварат своето право на глас на 15 јули!

Здружение на граѓани за остварување и унапредување на човековите права, одржлив локален и рурален развој и прифаќање на културните различности „ЕДИНСТВО НА ЗАЕДНИЦИТЕ“- Скопје преку видео порака ги повикува граѓаните да го остварат своето право на глас на 15 јули следната недела.

-Македонија како и многупати во минатото се наоѓа пред исклучителен предизвик, затоа иднината на нашата земја зависи од нашата решителност да одлучуваме. На 15 јули сите да излеземе и да го искористиме нашето право на глас, велат од здружението.

Коронавирус