недела, 26. мај 2019. Вести денес: 0
home Вести

Ечи македонската химна пред Собранието: Граѓаните гордо ги веат македонските знамиња (ВИДЕО)

Ечи македонската химна пред Собранието: Граѓаните гордо ги веат македонските знамиња (ВИДЕО)

Во моментов пред Собранието на Република Македонија се пее македонската химна, а насобраните граѓани гордо ги веат македонските знамиња.

Граѓаните се уште доаѓаат пред Собранието каде што пред два часа започна големиот протест против промена на името во Република Северна Македонија.