вторник, 2. март 2021. Вести денес: 173
home Вести

Двојазичната табла на Здравствениот дом во Штип издржа еден ден

Двојазичната табла на Здравствениот дом во Штип издржа еден ден

Двојазичната табла на Здравствениот дом во Штип издржа еден ден. Во текот на ноќта е искршена од непознат сторител.

Најнови вести

Коронавирус