вторник, 19. октомври 2021. Вести денес: 175
home Вести

Движење на возилата низ Јасен

Движење на возилата низ Јасен

Патниот правец Скопје – Македонски Брод преку националниот парк Јасен од вчера е отворен за движење од 7:30 до 8:30 и од 14:30 до 15:30.

Во правец од Македонски Брод кон Скопје отворен за сообраќај е од 6.00 до 7.00 часот и од 16.00 до 17.00 часот.

Локални избори 2021